რა ვუყოთ კვირტებს კანაფის მოსავლის აღების შემდეგ?

Вредная тут Я (^-^)
Команда форума
₲19,886
შინაარსი



  • გაკრეჭვა

  • გაშრობა

  • შენახვა

  • დასკვნა
3-1.jpg

თქვენ დარგეთ თესლი მიწაში, გაზარდეთ, შეაგროვეთ მშობიარობისგან და იფიქრეთ რა უნდა გააკეთოთ შემდეგ. შესაძლებელია თუ არა მზა პროდუქტის გამოყენება, რამდენად ძლიერი იქნება იგი და შეიძლება გავლენა იქონიოს ნარკოტიკული ეფექტის, გემოსა და არომატის ხარისხზე? კვირტის გაუმჯობესება შესაძლებელია, მაგრამ ამას ცოტა დრო დასჭირდება.



გაკრეჭვა


1-1.jpg

რატომ არის სასარგებლო მანიკურინგი :

  • კვირტებს ეძლევა ესთეტიკური ფორმა ; ეს არა მხოლოდ ხილს უფრო ლამაზს ხდის, არამედ აადვილებს მის ჭამასაც.
  • ფოთლებს აქვთ THC დაბალი კონცენტრაცია, ისინი უსარგებლო არიან რასტანებისთვის , ამიტომ ღირს მათი მოშორება;
  • თუ არ მოაცილებთ ფოთლებს, ეს ბოშკს უფრო მწარე გემო გახდის ;
  • ფოთლები შეიცავს ტენიანობას, რაც ახანგრძლივებს გაშრობისა და გამკვრივების პროცედურას ;
  • გაშრობისას ფოთლები ფარავს კვირტებს, რაც ხილის სტრუქტურას არაერთგვაროვან და ცუდად ვენტილირებას უკეთებს. ამან შეიძლება გამოიწვიოს მცენარეზე ობის წარმოქმნა.
წინასწარ მოამზადეთ სამუშაო ადგილი, გაასუფთავეთ ზედმეტი ნივთებისგან. ადგილი კონტეინერი ერთად მოსავალი ისე, რომ იგი ყოველთვის ახლოს თქვენ. შეიარაღდეთ ბასრი მაკრატლით და გლუვი, ბრტყელი ზედაპირით. შეგიძლიათ გამოიყენოთ ქაღალდის ფურცელი ან მინა. ეს საგნები დაგეხმარებათ დაეხმაროთ დაეცა ტრიქომონი და შაქრის ფოთლები მანიკურის დასრულების შემდეგ . თითოეული ხილი ცალკე გაჭერით. ეს ხდება, რომ ისინი ერთმანეთთან ახლოს იზრდებიან, ერთმანეთთან იკვრებიან, ასე რომ თქვენ ჯერ უნდა გამოყოთ ისინი.

პირველ რიგში, მოჭერი ღერო, რომელზეც კვირტი იყო დამაგრებული. ყველაზე ხშირად, კანაფის მწარმოებლები ტოვებენ გასროლის რამდენიმე სანტიმეტრს, რათა აითვისონ ისინი და არ შეეხოთ მუწუკებს. აქ არანაირი წესი არ არის, ისე მოიქეცი, როგორც შენ მოგწონს. თუ ეს უფრო კომფორტული მუშაობა ხანგრძლივი ფილიალი, მაშინ , გთხოვთ, ეს არ მიიღოს ნებისმიერი უარესი. ტოტის სისუსტის მიხედვით, შეგიძლიათ შეაფასოთ ნაყოფის სიმშრალე. მანიკურინგის ტარება ფრთხილად უნდა იყოთ, ეცადეთ არაფერი დააზიანოთ.

შემდეგ გააგრძელეთ ჭარბი მცენარეული მასალის მოცილება. უმჯობესია ყვავილობის სხეული ზუსტად გაჭრა ერთ პლანზე. თუ მაკრატლის პირებზე შეგროვებული ფისი უკვე ხელს უშლის დიდი რაოდენობით, შეცვალეთ ან გაწმინდეთ ხელსაწყო. ფრთხილად იყავით მოჭრის დროს, რადგან ნაყოფის თვითონ დაჭრა შეგიძლიათ შემთხვევით. როდესაც მუწუკის ერთი მხარე მზად იქნება, გადადით მეორეზე, იგივე გააკეთეთ. დასასრულს, ყურადღებით შეამოწმეთ ყვავილები: ეს უნდა იყოს ყოველგვარი გამონაყარისა და დარღვევების გარეშე.

გასხვლის დაწყება შესაძლებელია მოსავლის აღებამდეც, მოსავლის აღებამდე რამდენიმე კვირით ადრე . დაიწყეთ გულშემატკივართა დიდი ფოთლებით. ისინი ყველაზე ხშირად წყდება ყოველ ორ დღეში, 2-4 ცალი ნაწილად. ხარვის დაწყებამდე ასეთი ფოთლები კვდება. კანაფის ბუჩქი მათზე მეტ ენერგიას იყენებს, ვიდრე აწარმოებენ, ამიტომ ბალასტის მოცილება უფრო მომგებიანია.

უმჯობესია, საერთოდ არ დატოვოთ ფოთლები, მაგრამ სურვილის შემთხვევაში შეგიძლიათ დაიშუროთ რამდენიმე ფოთოლი. კანაფის ზოგი მწარმოებელი ტოვებს ფოთლების ქვედა ნაწილს კონუსებზე, დაფარული ტრიქომის ღირსეული ფენით, რომლის წყალობითაც შესაძლებელია ნარკოტიკული ეფექტის მიღება თუნდაც მცენარის ერთი შეხედვით უსარგებლო ნაწილიდან.



გაშრობა


ეს პროცედურა ასევე მოითხოვს კონცენტრაციას. მისი ხანგრძლივობა დამოკიდებულია კვირტების მიერ ათვისებული ტენიანობის რაოდენობაზე და გარემო პირობებზე. გაშრობას, ჩვეულებრივ, 1 – დან 3 კვირამდე სჭირდება. იგი იწყება დაუყოვნებლივ გასხვლასა და მანიკურის შემდეგ . კვირტებს აყრიან ერთმანეთთან ახლოს მდებარე ბრტყელ ზედაპირზე და გადააქვთ დღეში ერთხელ სითხის აორთქლებისთვის. უფრო ეფექტური პროცედურისთვის შეგიძლიათ უფროსი ჩამოკიდოთ გასროლის დანარჩენ ნაწილში. ის ყველა მხრიდან ურთიერთქმედებაში იქნება, რაც დააჩქარებს გაშრობას.

რა პირობებია საჭირო გაშრობისთვის:

  • სინათლის წყაროს ნაკლებობა; არ არის საჭირო აბსოლუტური სიბნელისკენ სწრაფვა; დაღამებაც საკმარისი იქნება. მთავარია, რომ კვირტები არ უნდა მოექცნენ მზის პირდაპირ სხივებს, რადგან ისინი აორთქლებენ THC კრისტალებსა და ტერპენებს. რა თქმა უნდა, ყველა არა, მაგრამ ეფექტი, გემო და არომატი ნებისმიერ შემთხვევაში ვერ შეძლებს სრულად გამოავლინოს პოტენციალი.
  • ტემპერატურის დიაპაზონი 18-22 გრადუს ცელსიუსში; ამ ტემპერატურა, წყალი თანაბრად გამოდის buds , რომელიც გამორიცხავს შესაძლებლობას moldy ტერიტორიებზე და ზედმეტი სიმშრალე ზედა ფენის კვირტი. მაქსიმალური ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 35 გრადუსს.
  • ტენიანობის დონე 45-55% -ის ფარგლებშია. ეს მაჩვენებელი ძალზე მნიშვნელოვანია გაშრობის დროს. რეკომენდაციის მნიშვნელოვანმა დარღვევამ შეიძლება გამოიწვიოს ფსიქოაქტიური ელემენტების ფორმირება ან გამოშრობა .


შენახვა


4-1.jpg

მუწუკები უნდა იქნას დამუშავებული გრძელვადიანი შენახვის წინ. ეს აუცილებელია მათგან წყლის ნარჩენების ამოსაღებად, რომლებმაც გაშრობის შემდეგ შეძლეს გამეორება. თუ დაივიწყებთ ამ ეტაპზე, უახლოეს მომავალში გირჩები გახდება ობიანი, ინფიცირდება სოკოთი ან მთლიანად ლპება. გაშრობა ასევე აუმჯობესებს არომატულ თვისებებს მზა პროდუქტი. ტერპენების შეკავებით იზრდება გემო და სუნი.

მკურნალობა რთული არ არის, უბრალოდ ცოტა დრო უნდა დახარჯოთ. მოათავსეთ ყვავილები დალუქულ მინის ჭურჭელში და დახურეთ იგი. ქილა დატოვეთ გრილ, ბნელ ადგილას მზის სხივებისგან. შინაარსის ვენტილაცია ყოველდღე 10-15 წუთის განმავლობაში, როდესაც კონდენსატი დაგროვდება ჭურჭლის გვერდებზე. პროდუქტი განკურნებულად შეიძლება ჩაითვალოს მხოლოდ მაშინ, როდესაც წვეთები შეჩერდება ქილაში.

შემდეგ კანაფი შეინახეთ იმავე მინის ქილებში, მჭიდროდ დახურული სახურავით. თქვენ არ გჭირდებათ არაფრის დარტყმა. განათავსეთ კონტეინერი გრილ, მზისგან თავისუფალ ადგილას, როგორც ბოლო დროს. თუ შეცდომას არ დაუშვებთ, შეგიძლიათ გამოიყენოთ მოსავლის აღება რამდენიმე წლის განმავლობაში.



დასკვნა


შტამის მოყვანა და კარგი მოსავლის აღება არ არის საკმარისი დასამახსოვრებელი დეგუსტაციისთვის . იზრდება ნახევარი ბრძოლაა . ჭეშმარიტად მაღალი ხარისხის პროდუქტის მისაღწევად საჭიროა რამდენიმე პროცედურის ჩატარება. ახლა თქვენ იცით, რა უნდა გააკეთოთ სუფთა inflorescences, რათა გთხოვთ თქვენი თავი და თქვენი მეგობრები ძლიერი ეფექტით და სასიამოვნო გემოთი და არომატით.

 
Назад
Сверху