Мускатный орех

Active member
₲23
На днях прочитал о мускатном орехе и решил употребить.

Во время трипа вот что записал

" 12,11,2012р надумав неочікувано спробувати вжити мускатного горіха. Про це нагадала мені стаття яку випадково знайшов в інтернеті.

Вже в день 13,11,2012р пішов в магазин де купив 20 грам мускатного горіха меленого, літру кефіра і батон, оскільки я був ще голодним. Поки дійшов до каси декілька раз подумував чи не буде підозрілим покупка горіха і кефіра, але мене заспокоював батон.

Повернувшись проконсультувався зі знайомою і замішав "розчин" висипав 20 грам у 0,7л кефіра я довго це взбовтував. Взбовтавши я довго думав чи варто, не отримавши хорошої думки я почав пити - це сталося о 17:10. За 15 хвилин я випив усе. Після чого перекусив і відпочивав.

Через деякий час почав читати журнали Men'sHealt'h після довгого читання прийшла 19:00 тоді я почав рухатися і помітив що трішки крутиться голова. Приготувавши вечерю ми її з’їли, а десь о 20:00 почув звістку про перевірку і розкрив конспекти для конспіраціі. Коли зайшов черговий викладач я багато говорив, але ще більше тупив. десь в 20:00-20:05 я зрозів що мене добре цепануло. Через 20 хвилин я зібрався і пішов гуляти з друзями - 20:35.

До 22:27 ми зібразиля і повернулися до гуртожитку. За весь цей час я постійно триндів всякі приколи і навіть провів опитування моїх друзів яке пиво їм подобається щоб визначити яке пиво актуальне. По результатах з 7 чоловік я 3 побачив які обрали кампот зі спиртом а не пиво. Також нагрузив свою одногрупницю Лєну за те що вона постійно "Морозко". Під-час кожного жарту я вживав багато нецензури. Потім до компанії підклучилося ще двоє і тусовка стала п’янкою.

В гуртожитку я ще раз перекусив і сів до комп’ютера. Я це пишу о 23:34 що зайняло рівно 24 хвилини."

На следующее утро я хотел спать и был усталым но очень быстро оклемался и пошёл на пары. С 9:00 до гдет 15:00 я постоянно тупил и наступали приступы ржаки.

Может это моя такая особенность организма но я не ощущал никаких негативных ощущений. Всё время мне было хорошо и счасливо. Трип напоменает трип травки но длился очень долго. Постоянно думач что я покурил очень хорошего весёлого драпа)

 
Назад
Сверху